Shiatsu Satya

Shiatsu-behandelingen in Hoeilaart, Overijse, Brussel

Shiatsu-workshops


Je kan een voorstel doen om Satya mee op retraite te nemen. Zo kunnen de deelnemers van de workshop een shiatsu massage ontvangen.

Er kan een workshop georganiseerd worden voor zwangere vrouwen en shiatsu voor de partners.

Satya gaf shiatsu-workshops aan de dansers van de Fontys Dansacademie in Tilburg, Nederland.

Komende lessen in de yurt te Overijse

ZELFMASSAGE

Ik kreeg de vraag om preventieve lessen te geven tegen ziekte en stres door het gebruik van oefeningen en zelfmassage. We zullen starten met een chigong opwarming, stretch oefeningen voor de meridianen en dan zelf massage technieken uit de shiatsu. We zullen met een kleine groep in de yurt beginnen te Overijse. Wil je graag deelnemen? Contacteer me dan graag via het contactformulier.

Pre-natale koppel workshop bij Inteam

Het vrouwelijke lichaam gaat door verschillende transformaties in het leven. Met shiatsu kunnen we begeleiden en de overgangen verzachten in verschillende fases.

Met shiatsu kunnen we helpen om stress los te laten en balans te vinden. Er zijn meridianen die werken op bepaalde zaken die te maken hebben met zwangerschap, borstvoeding, bevalling, herfocussen en herwinnen van energetische kracht na de geboorte… 

Na een korte introductie over hoe en wat tijdens de bevalling, zal er overgegaan worden naar de praktijk. Tijdens deze workshop in groep leert de partner technieken om ondersteunend zijn/haar vrouw bij te staan tijdens de bevalling. We zullen punten en houdingen oefenen om de weeën op te vangen en te verzachten.

Deze workshop bestaat uit één avond. Halverwege nemen we even een pauze met thee en iets lekkers. 

Doe gemakkelijke kledij aan en neem een dekentje mee.

Kostprijs: 40 euro per koppel