Shiatsu Satya

Shiatsu-behandelingen in Tervuren, Overijse, Brussel

Shiatsu-workshops


Je kan een voorstel doen om Satya mee op retraite te nemen. Zo kunnen de deelnemers van de workshop een shiatsu massage ontvangen.

Er kan een workshop georganiseerd worden voor zwangere vrouwen en shiatsu voor de partners.

Satya gaf shiatsu-workshops aan de dansers van de Fontys Dansacademie in Tilburg, Nederland.

Komende lessen bij Tree of Life

Elke zondag om 14h-15h, startende vanaf 8 november.

Prenatale beweging We zullen oefeningen doen om de zwangerschap draaglijker te maken en ons voor te bereiden op de bevalling. We maken gebruik van Oosterse zelfmassagetechnieken, lichaamsbewuste oefeningen voor een goede houding en eventuele klachten en gerichte yoga technieken. Je hoeft geen ervaring of achtergrond te hebben in beweging voor deze lessen. Graag eigen matje, kussen en dekentje meenemen. De kleedkamer is niet in gebruik. Kom aangekleed binnen en we zorgen ervoor dat je op veilige afstand bent op je mat.

Facebook evenement

Elke zondag van 15h30-16h30, startende vanaf 8 november

Post-natale bewegingsles met baby
We werken aan ons lichaam na de zwangerschap en de bevalling. door specifieke oefeningen te doen. We zullen zelfzorg combineren met oefeningen voor de perineum en rug/schouders, terug kracht voelen door o.a. gebruik te maken van de zelf-massage technieken van shiatsu (Japan). Dan zullen we oefeningen doen samen met onze baby’s. Om te connecteren en om hun groei en ontwikkeling te bevorderen. We eindigen de les met een shiatsu massage voor onze baby’s. Het kan helpen bij verschillende klachten, zoals reflux, krampen, huilen en meer. Breng a.u.b. je eigen matje, dekentje en handdoek voor de baby mee.

Facebook evenement

Schrijf je in om deel te nemen door me te contacteren.

15€ per les

Vanwege de Covid regels kom je best aangekleed binnen, de kleedkamers zullen niet in gebruik zijn. Eens op je matje, ver genoeg van elkaar, mag je het mondkapje afnemen voor de les.